Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinstoelen & Tuinbanken

Heeft u al een tafel of wilt u zelf een tuinset samenstellen, dan vindt u hier de lossen stoelen en banken. Uiteraard zijn alle stoelen en banken zeer goed te combineren met onze diverse tafels.
Let op dat sommige van onze stoelen exclusief kussens vermeld staan, dit komt dan omdat er voor deze stoel verschillende kussens beschikbaar zijn.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 180 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 180 artikelen

Maak uw keuze

Wilt u uw stoelen 's winters binnen zetten, dan zijn stapelbare of inklapbare stoelen een goede keuze. Wilt u juist een stevige hoge stoel waar u makkelijk uit kunt opstaan, dan zijn de wicker stoelen een uitstekende optie. Uiteraard is het ook belangrijk dat u de stoel mooi vind!

Tuinmeubelen die bij elkaar passen

De kleuren van onze meubels zijn op elkaar afgestemd. Wilt u dus een tafel met een "Lava" onderstel combineren met stoelen met een "Lava" frame dan kunt u er van op aan dat deze meubels ook echt goed bij elkaar passen. Dit geld ook voor bijvoorbeeld de bekleding van een stoel gecombineerd met kussens in een loungebank.

Ligbedden om tot rust te komen

Onze ligbedden zijn speciaal ontworpen om u tot rust te brengen. Ga even liggen en u kan genieten van de welverdiende zonnestralen en rust. Doordat de ligbedden en relaxstoelen gemaakt zijn van Wicker of Aluminium, maakt het dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Hierdoor kan u zelf uw plekje in de tuin kiezen

Voetenbankje, tafeltje of zitplek?

Onze Hockers en poefs zijn daarentegen altijd een welkome toevoeging aan uw tuin. Zo zijn deze artikelen multifunctioneel, omdat ze als extra zitplek, voetenbankje of tafeltje gebruikt kunnen worden.


Wilt u een combinatie van deze tuinmeubelen liever eens in het echt zien dan bent u natuurlijk van harte welkom in een van onze BuitenHof winkels.

Lees verder ▼ Lees minder ▲