Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinbanken

Een tuinbank is een gezellige manier om met meerdere personen bij elkaar te zitten. Zet een picknick bank aan een tafel om een verrassende frisse look te creëren of zet een wicker bank op een mooi plekje om lekker van het mooie weer te genieten. Denk bij een lounge bank goed na of u alleen wilt zitten of u misschien ook languit wilt kunnen liggen. We hebben ook mooie banken met een rugleuning die achterover gezet kan worden zodat u met meerdere personen tegelijk kunt liggen! Onze tuinbanken zijn vaak een toevoeging aan een set. Daarom zijn veel van onze banken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook zijn er verschillende bijpassende kussens zodat u altijd zo comfortabel mogelijk kunt zitten.

  1. 1
  2. 2
15 van de 17 artikelen

  1. 1
  2. 2
15 van de 17 artikelen

Aanbod tuinbanken

De banken zijn er in diverse formaten en uitvoeringen, zoals met en zonder rugleuning. De unieke designs en vormen zorgen ervoor dat u een exclusief tuinmeubel heeft dat een eyecatcher is in uw tuin. Op de comfortabele tuinbedden geniet u heerlijk van de zon en komt u ultiem tot rust. Wanneer u houdt van een middagdutje in de zon of gewoon van samen relaxen en liggen, kies dan voor een loungebed. Door het toevoegen van decoratiekussens maakt u het uiterlijk van uw tuinbed nog aantrekkelijker. De originele vormen en bijvoorbeeld een dak voor de nodige schaduw op warme dagen, zorgen voor exclusiviteit en comfort. Ultiem genieten en een vakantiegevoel creëren, gewoon in uw eigen tuin.

Met het hele gezin buiten zitten en relaxen? Dan heeft BuitenHof de perfecte oplossing in de vorm van schitterende lounge tuinbedden. Geschikt om met het hele gezin op te zitten of te liggen. Samen buiten in de zon op een luxueuze loungebed. 

De verschillende designs kunt u direct online bestellen, maar u kunt natuurlijk ook 1 van onze 19 winkels bezoeken en het relaxgevoel zelf ervaren!

Lees verder ▼ Lees minder ▲