Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuintafels

BuitenHof Tuinmeubelen heeft een enorme variëteit aan prachtige tuintafels. De tuintafel vormt een centraal onderdeel van uw tuin. Bent u op zoek naar modern of klassiek? Voor iedere tuin heeft BuitenHof een geschikte tuintafel.

De tuintafels zijn van verschillende materialen vervaardigd, waaronder glas, keramiek, teakhout, HLP, Polywood en spraystone. Daarnaast is er ook nog keuze uit verschillende vormen. Op een rechthoekige tafel kunt u heerlijk dineren, terwijl u op een ronde tuintafel juist meer gezelligheid creëert. Twijfelt u nog? Kom dan naar een van onze showrooms, waar we u van persoonlijk en deskundig advies kunnen voorzien.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 263 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 263 artikelen

Tuintafel

Op een zomerse avond barbecueën in de tuin of in de ochtendzon een uitgebreide lunch met de hele familie. Een tuintafel is in beide situaties onmisbaar. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een uitgebreide collectie aan tuintafels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Onder andere teakhouten tuintafels zijn erg populair. Alle tuintafels zijn van hoge kwaliteit. Ieder materiaal heeft zijn eigen schoonheden, kwaliteiten en onderhoudsvoorschriften. 


Hoe kiest u een tuintafel?

Een tuintafel is de basis van een tuinset, het is daarom belangrijk goed na te denken over de verschillende opties. Houdt rekening met het aantal personen waarmee u wilt kunnen zitten maar ook met wat voor onderhoud bepaalde materialen nodig hebben. Uiteraard bieden wij onderhoudsmiddelen aan voor alle materialen die wij in de collectie hebben. Een bijzondere groep tafels die in sommige situaties perfect passen zijn de uitschuifbare tafels. Deze zijn op een simpele manier in formaat te verstellen waardoor u zelf bepaald of u een grote of kleinere tafel heeft staan. Heeft u een tafel gezien die u aanspreekt maat wilt u deze nog in het echt komen bekijken? Dan kan dat uiteraard bij een van onze Buitenhof showrooms.

Lees verder ▼ Lees minder ▲