Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuintafels

De tuintafels van BuitenHof Tuinmeubelen zijn er in verschillende designs, materialen en vormen. Kies uit teakhout, glas, keramiek, polywood, HLP of spraystone. Twijfelt u nog? Kom dan gerust naar één van onze winkels voor een passend advies.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 234 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 234 artikelen

Tuintafel

Op een zomerse avond barbecueën in de tuin of in de ochtendzon een uitgebreide lunch met de hele familie. Een tuintafel is in beide situaties onmisbaar. BuitenHof Tuinmeubelen heeft een uitgebreide collectie aan tuintafels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Onder andere teakhouten tuintafels zijn erg populair. Alle tuintafels zijn van hoge kwaliteit. Ieder materiaal heeft zijn eigen schoonheden, kwaliteiten en onderhoudsvoorschriften. 


Hoe kiest u een tuintafel?

Een tuintafel is de basis van een tuinset, het is daarom belangrijk goed na te denken over de verschillende opties. Houd rekening met het aantal het aantal zitplekken, maar ook met wat voor onderhoud een tuintafel nodig heeft. Uiteraard bieden wij onderhoudsmiddelen aan voor alle materialen die wij in de collectie hebben. Een bijzondere groep tafels die in sommige situaties perfect passen zijn de uitschuifbare tafels. Deze zijn op een simpele manier in formaat te verstellen waardoor u zelf bepaald of u een grote of kleinere tafel heeft staan. Heeft u een tafel gezien die u aanspreekt, maar wilt u deze nog in het echt komen bekijken? Dan kan dat uiteraard bij één van onze BuitenHof showrooms.

Lees verder ▼ Lees minder ▲