Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
MIX-WIT-GT-180.jpg
MIX-WIT-GT-180.jpg Mixx tuintafel; wit frame grijs teak tafelblad; 180x93 - 2.jpg Mixx tuintafel; wit frame grijs teak tafelblad; 180x93 - 3.jpg

Mixx tuintafel wit/grijs teak

4 persoons

180x92,5 cm, wit frame met grijs teak tafelblad

Kies een uitvoering: Options.phtml

+€ 0,-

+€ 0,-

* Vereiste velden

In uitvoering:

Uit voorraad leverbaar
Van € 849,-

Voor: € 649,-

Prijs zoals samengesteld: € 649,-

Pre-order nu voor 2021.
Kies een uitvoering: Options.phtml

+€ 0,-

+€ 0,-

* Vereiste velden

Mixx tuintafel wit/grijs teak is available for purchase in increments of 1

Prijs zoals samengesteld: € 649,-

Productomschrijving Mixx tuintafel wit/grijs teak

De Mixx tuintafel is eigentijds en fris. Het frame is gemaakt van wit aluminium. Dit is het perfecte materiaal voor buiten. Aluminium is stevig, duurzaam en roestvrij. Het is volledig weerbestendig en het heeft geen onderhoud nodig. Daarnaast heeft het een strak en stijlvol uiterlijk. Het frame is voorzien van een grijs teakhouten tafelblad. Dit geeft de tafel juist weer warmte. Dit teakhout is van hoge kwaliteit, sterk, eenvoudig in onderhoud en duurzaam door middel van natuurlijke oliën. Ook is het splintervrij. De bomen waarvan deze teakhouten bladen zijn gemaakt, zijn op een verantwoordelijke manier gekweekt en gekapt. Teakhout gaat heel goed samen met aluminium. Deze combinatie zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. Om de grijze kleur van het blad te behouden of juist intenser te maken kan het blad eens in de zoveel tijd behandeld worden. Zonder behandeling zal het een natuurlijke zilvergrijze kleur krijgen. De Mixx tuintafel is een toegevoegde waarde in elke tuin.

Productvoordelen Mixx tuintafel wit/grijs teak:

- Eenvoudig in onderhoud
- Duurzaam teakhout
- SVLK gecertificeerd
- Stoer design met een frisse uitstraling

Productdetails Mixx tuintafel wit/grijs teak

Frame
Materiaal: Aluminium
Kleur: Wit
Afmetingen:
Lengte: 180 cm
Breedte: 92,5 cm
Hoogte: 76 cm
Hoogte tot frame: 67 cm

Tafelblad
Materiaal: Teakhout
Kleur: Grijs
Afmetingen:
Lengte: 180 cm
Breedte: 92,5 cm
Dikte: 28 mm

Artikelnummer: MIX-WIT-GT-180

Kijkje bij BuitenHof

Stel uw vraag over het product en/of de levertijd

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt direct antwoord.

Liever telefonisch antwoord op uw vraag?

Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00.

Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
Vanuit België: 03 80 80 552
Whatsapp: 06 82 33 16 21

Garantie

BuitenHof Tuinmeubelen is een CBW-erkend bedrijf. Dit zijn Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. U hebt drie jaar garantie op uw tuinmeubelen. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie die inhoudt dat het product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een artikel repareren of omruilen. U hebt twee jaar volledige garantie en in het derde jaar geldt dat de kosten van vervanging of reparatie voor 1/3de deel voor de koper is.

Wanneer u buiten de garantietermijn problemen hebt, dan bekijken wij altijd of we het artikel voor u kunnen repareren. Wanneer dat niet mogelijk is, proberen wij u zeker op een andere manier tegemoet te komen.

Retourneren

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

Betaling bij levering

Bij levering van uw tuinmeubelen in Nederland en België kan u bij onze chauffeurs de betaling voldoen per pin, mastercard of contant. Leveringen in Duitsland dienen per PIN voldaan te worden. Bij de levering dient het volledige bedrag betaald te worden.

Levering

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bezorgkosten

Wanneer het orderbedrag boven de €250,- is bezorgen wij uw bestelling gratis thuis (uitgezonderd show-/toonzaal modellen, deze voorwaarden worden in de winkel besproken). De chauffeur levert de bestelling in de verpakking bij u thuis. De kosten voor het uitpakken, monteren en verpakkingsmateriaal retour nemen bedragen €49,95. Deze bedragen gelden voor Nederland, België en een aantal postcodegebieden in Duitsland. Voor de Waddeneilanden geldt een extra toeslag van €50,-. Is uw orderbedrag lager dan €250? Dan liggen de verzendkosten tussen de €3,75 en €50, afhankelijk van het product en aantallen. Dit is mogelijk in Nederland en België. Bij verzending naar andere landen is de prijs op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in een van de winkels of bij het centraal magazijn in Roosendaal. Hier zitten geen kosten aan verbonden.