Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
PRI-WIT-BKE-210.jpg

Primavera tuintafel wit/betonlook keramiek

6 persoons

210x90 cm, wit frame met betonlook keramiek tafelblad

Kies een uitvoering: Options.phtml

+€ 0,-

+€ 0,-

* Vereiste velden

In uitvoering:

Uit voorraad leverbaar
Van € 860,-

Voor: € 659,-

Prijs zoals samengesteld: € 659,-

Pre-order nu voor 2021.
Kies een uitvoering: Options.phtml

+€ 0,-

+€ 0,-

* Vereiste velden

Primavera tuintafel wit/betonlook keramiek is available for purchase in increments of 1

Prijs zoals samengesteld: € 659,-

Productomschrijving Primavera tuintafel wit/keramiek betonlook

De Primavera tuintafel is eigentijds en strak. Het is een tafel dat met vele soorten stoelen te combineren is. Bovendien heeft deze tafel geen extra onderhoud nodig. Het frame is gemaakt van aluminium en heeft een moderne U-vorm. Aluminium is het ideale materiaal voor buiten: stevig, roestvrij en licht van gewicht. Op dit frame ligt een Betonlook keramiek tafelblad. Keramiek is zeer sterk, volledig bestand tegen alle weersinvloeden, het is krasbestendig en opgewassen tegen hitte- en Uv-straling: verkleuring zal dus geen kans maken. Het tafelblad bestaat uit meerdere lagen keramisch materiaal, gelijmd op een sterke glazen plaat. Deze keramische lagen zijn hard gebakken. Het materiaal is zo krachtig dat het zelfs vorst kan doorstaan. Keramiek zorgt voor een natuurlijke uitstraling, het combineert daarom heel goed met andere materialen. De tafel heeft plaats voor 6 personen. Heb je een groter gezelschap? Dan kunnen er aan de kop extra stoelen aangeschoven worden.

Productvoordelen Primavera tuintafel wit/keramiek betonlook:

- Lichtgewicht aluminium
- Vrij van extra onderhoud
- Eigentijdse uitstraling

Productdetails Primavera tuintafel wit/keramiek betonlook

Frame
Materiaal: Aluminium
Kleur: Wit
Afmetingen:
Lengte: 210 cm
Breedte: 90 cm
Hoogte: 75 cm
Hoogte tot frame: 69 cm

Tafelblad
Materiaal: Keramiek
Kleur: Betonlook
Afmetingen:
Lengte: 210 cm
Breedte: 90 cm

Artikelnummer: PRI-WIT-BKE-210

Kijkje bij BuitenHof

Stel uw vraag over het product en/of de levertijd

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt direct antwoord.

Liever telefonisch antwoord op uw vraag?

Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00.

Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
Vanuit België: 03 80 80 552
Whatsapp: 06 82 33 16 21

Garantie

BuitenHof Tuinmeubelen is een CBW-erkend bedrijf. Dit zijn Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. U hebt drie jaar garantie op uw tuinmeubelen. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie die inhoudt dat het product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een artikel repareren of omruilen. U hebt twee jaar volledige garantie en in het derde jaar geldt dat de kosten van vervanging of reparatie voor 1/3de deel voor de koper is.

Wanneer u buiten de garantietermijn problemen hebt, dan bekijken wij altijd of we het artikel voor u kunnen repareren. Wanneer dat niet mogelijk is, proberen wij u zeker op een andere manier tegemoet te komen.

Retourneren

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

Betaling bij levering

Bij levering van uw tuinmeubelen in Nederland en België kan u bij onze chauffeurs de betaling voldoen per pin, mastercard of contant. Leveringen in Duitsland dienen per PIN voldaan te worden. Bij de levering dient het volledige bedrag betaald te worden.

Levering

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bezorgkosten

Wanneer het orderbedrag boven de €250,- is bezorgen wij uw bestelling gratis thuis (uitgezonderd show-/toonzaal modellen, deze voorwaarden worden in de winkel besproken). De chauffeur levert de bestelling in de verpakking bij u thuis. De kosten voor het uitpakken, monteren en verpakkingsmateriaal retour nemen bedragen €49,95. Deze bedragen gelden voor Nederland, België en een aantal postcodegebieden in Duitsland. Voor de Waddeneilanden geldt een extra toeslag van €50,-. Is uw orderbedrag lager dan €250? Dan liggen de verzendkosten tussen de €3,75 en €50, afhankelijk van het product en aantallen. Dit is mogelijk in Nederland en België. Bij verzending naar andere landen is de prijs op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in een van de winkels of bij het centraal magazijn in Roosendaal. Hier zitten geen kosten aan verbonden.