Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Uitschuifbare tuintafels

Een uitschuifbare tuintafel is ideaal voor als er onverwacht bezoek langskomt. U schuift de tafel dan moeiteloos uit om extra zitplekken te creëren. Ook voor een tuinfeestje is dit perfect! En wilt u knus dineren met een klein gezelschap? Dan schuift u de tafel in een handomdraai weer in. Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u een uitgebreide collectie uitschuifbare tuintafels.

Voordelen tuintafels uitschuifbaar

Eén van de voordelen van een uitschuifbare tafel of verlengbare tuintafel is het feit dat u niet gebonden bent aan één maat. U kunt variëren met verschillende opstellingen. Daarnaast is een uitschuifbare tafel eenvoudig uit te schuiven. Plaats vervolgens extra stoelen bij en u kunt genieten van een heerlijke avond met een groot gezelschap! Tot sluit zijn al onze tuintafels van hoge kwaliteit.

Vinkje Flexibiliteit in aantal personen
Vinkje In een handomdraai uit te schuiven
Vinkje Eenvoudig in onderhoud
Vinkje Hoge kwaliteit

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Verlengbare tafel onderhouden

De verlengbare tafels in onze collectie zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast zijn ze eenvoudig te onderhouden. Een uitschuifbare tafel van aluminium heeft weinig onderhoud nodig. De frames van onze tafels zijn gemaakt van aluminium, met een blad van glas of keramiek. Voor meer advies over tuintafels onderhouden kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuintafels zijn er nog meer?

Naast uitschuifbare tafels, hebben we ook in hoogte verstelbare tafels in onze collectie. Deze tafels zijn multifunctioneel en te gebruiken voor zowel dineren als loungen. Bekijk hier direct de collectie in hoogte verstelbare tuintafels of ga naar de complete collectie tuintafels.

Uitschuifbare tuintafel kopen

Uitschuifbare tuintafel kopen? Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u een uitgebreide collectie uitschuifbare tafels. Bestel eenvoudig en veilig via de webshop of bezoek één van onze winkels. Hier staan onze verkoopspecialisten klaar om u te helpen bij uw keuze. Daarnaast kunt u hier de complete collectie tuintafels bekijken. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.