Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Tuinverlichting is ideaal om ook ’s avonds te genieten van het buitenleven. Met een tuinlamp kunt u langer in de tuin blijven zitten tijdens mooie zomeravonden. Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de keuze uit verschillende tuinlampen, zoals staande lampen en tafellampen. Zo is er altijd een buitenlamp die bij uw smaak en wensen past. 

VOORDELEN TUINVERLICHTING

Tuinlampen verlengen de tijd dat u buiten kunt zitten. Ontvangt u ’s avonds gasten in uw tuin? Dan is deze mooi verlicht met een tuinlamp. Door het lichte gewicht kunt u uw tuinlamp eenvoudig verplaatsen. In onze collectie vindt u ook solar oplaadbare en draadloze tuinlampen. Daardoor kunt u ze eenvoudig overal plaatsen.

  • Sfeermaker 
  • Makkelijk te verplaatsen 

ONDERHOUD TUINVERLICHTING

Onze tuinlampen zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van de verschillende materialen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

WELKE ACCESSOIRES ZIJN ER NOG MEER?

Naast tuinlampen vindt u bij BuitenHof Tuinmeubelen nog meer accessoires die uw tuin extra sfeervol maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s.

BUITENLAMP KOPEN

Wilt u een buitenlamp kopen? Bestel deze dan eenvoudig en veilig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over een lamp voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Tuinverlichting

24 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina