Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Sla uw slag en profiteer van scherpe prijzen!

Tuinverlichting is ideaal om ook ’s avonds te genieten van het buitenleven. Met een tuinlamp kunt u langer in de tuin blijven zitten tijdens mooie zomeravonden. Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de keuze uit verschillende tuinlampen, zoals staande lampen en tafellampen. Zo is er altijd een buitenlamp die bij uw smaak en wensen past. 

VOORDELEN TUINVERLICHTING

Tuinlampen verlengen de tijd dat u buiten kunt zitten. Ontvangt u ’s avonds gasten in uw tuin? Dan is deze mooi verlicht met een tuinlamp. Door het lichte gewicht kunt u uw tuinlamp eenvoudig verplaatsen. In onze collectie vindt u ook solar oplaadbare en draadloze tuinlampen. Daardoor kunt u ze eenvoudig overal plaatsen.

  • Sfeermaker 
  • Makkelijk te verplaatsen 

ONDERHOUD TUINVERLICHTING

Onze tuinlampen zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van de verschillende materialen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

WELKE ACCESSOIRES ZIJN ER NOG MEER?

Naast tuinlampen vindt u bij BuitenHof Tuinmeubelen nog meer accessoires die uw tuin extra sfeervol maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s.

BUITENLAMP KOPEN

Wilt u een buitenlamp kopen? Bestel deze dan eenvoudig en veilig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over een lamp voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Tuinverlichting

18 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren
Pagina