Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Vacatures van BuitenHof Tuinmeubelen - België

Weekendverkoper/verkoopster - Oostende

Vind je het geweldig om een droom van een klant te verwezenlijken? Wil je graag mensen helpen en ervoor zorgen dat je samen tot een mooi resultaat komt? Ben je een babbelaar, sociaal en resultaatgericht? Klik dan snel verder voor de vacature van verkoper/verkoopster  in onze nieuwe winkel in Oostende!

Toonzaalverkoper/verkoopster - Kalmthout

Ben je altijd al een gastvrij en gezellig iemand geweest? Toon dan je passie voor het helpen van een klant in onze winkels in Waasmunster en ga samen met de klant op zoek naar een droom tuinmeubel. Je kiest voor een mooi teamproject waarbij je beste kwaliteiten naar boven komen. Ben jij onze nieuwe aanwinst? Klik snel voor meer informatie voor de vacature toonzaalverkoper/verkoopster.

Toonzaalverkoper/verkoopster - Roeselare

Ben je altijd al een gastvrij en gezellig iemand geweest? Toon dan je passie voor het helpen van een klant in één onze winkels en ga samen met de klant op zoek naar een droom tuinmeubel. Je kiest voor een mooi teamproject waarbij je beste kwaliteiten naar boven komen. Ben jij onze nieuwe aanwinst? Klik snel voor meer informatie voor de vacature toonzaalverkoper/verkoopster.