Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

Tuin voetenbankje kopen

Wilt u een voetenbankje kopen voor uw tuin, terras of balkon? Dan bent u bij BuitenHof Tuinmeubelen aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk een uitgebreide collectie voetenbanken voor buiten, in allerlei materialen, kleuren en formaten. Van een zwarte voetenbank tot een witte voetenbank en van een wicker voetenbank tot een kunststoffen voetenbank. Al onze voetenbankjes zijn gemaakt van dezelfde materialen als onze andere tuinmeubelen. Zo ontstaat er een mooi geheel. Bekijk de complete collectie tuin voetenbanken direct op deze pagina!

Luxe hocker buiten

Een steeds populairder item voor buitenruimtes: hockers. Een hocker, poef of voetenbank voor buiten is leuk én multifunctioneel. Luxe hockers kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Een tuin voetenbankje doet het op dit moment ontzettend goed als stylingelement, met een paar sfeervolle kaarsen of een tuinlamp erop. Bovendien zien poefs er ook nog eens heel gezellig uit! Daarnaast kunt u een luxe hocker gebruiken als extra toevoeging aan een lounge- of tuinset. Zo uw voeten even kunnen uitrusten. In de tuin staat ontspanning centraal en het is dan ook belangrijk dat u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk maakt. Daarnaast kunt een een luxe voetenbank ook nog eens als extra zitplaats gebruiken voor als er visite langskomt.

Voetenbank of poef tuin onderhouden

De voetenbanken, poefs en hockers voor in de tuin zijn allemaal gemaakt van weerbestendige materialen. Ze kunnen dus gewoon buiten blijven staan en hebben weinig onderhoud nodig. Voor een lange levensduur is het wel belangrijk om uw poef of voetenbank af en toe te onderhouden. Welk onderhoud uw voetenbank of poef nodig heeft, hangt af van het materiaal. Lees meer over aluminium tuinmeubelen onderhoudenwicker tuinmeubelen onderhouden en textileen tuinmeubelen onderhouden op de bijbehorende pagina’s.

Voetenbanken en poefs

68 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren