Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek onze Summer Deals. Kortingen van -20% tot -60%!

Poefs en voetenbanken voor in de tuin zijn leuk én multifunctioneel. U kunt een poef of hocker gebruiken als extra zitplaats, om uw drankje op te zetten, of om even lekker de benen te strekken. Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u een ruime collectie poefs, hockers en voetenbanken in verschillende kleuren en materialen.

Voordelen poefs en voetenbanken

Poefs en voetenbanken zijn een multifunctionele toevoeging aan uw tuin. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, en zien er ook nog eens heel gezellig uit! U kunt een poef gebruiken als toevoeging aan een lounge- of tuinset. Zo kunt u altijd uw drankje kwijt, of u kunt uw voeten even laten rusten. In de tuin staat ontspanning centraal, en het is dan ook belangrijk dat u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk maakt.

  • Leuke decoratie
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Ruime keuze
  • Hoge kwaliteit

Voetenbank tuin of poef onderhouden

De voetenbanken, poefs en hockers voor in de tuin zijn allemaal gemaakt van weerbestendige materialen. Ze kunnen dus gewoon buiten blijven staan en hebben weinig onderhoud nodig. Voor een lange levensduur is het wel belangrijk om uw poef of voetenbank af en toe te onderhouden. Welk onderhoud uw voetenbank of poef nodig heeft, hangt af van het materiaal. Lees meer over aluminium tuinmeubelen onderhoudenwicker tuinmeubelen onderhouden en textileen tuinmeubelen onderhouden op de bijbehorende pagina’s.

Welke voetenbanken en poefs zijn er?

We hebben niet alleen voetenbanken in onze collectie, maar ook poefs en hockers. Bekijk welke bij uw loungeset of tuinset past en kom heerlijk tot rust. Voor meer informatie over onze voetenbanken en poefs kunt u terecht op de bijbehorende pagina's.

Voetenbank of poef kopen

Een voetenbank of poef kopen doet u eenvoudig bij BuitenHof Tuinmeubelen. In onze webshop vindt u onze uitgebreide collectie voetenbanken en poefs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u alles uitproberen, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren over uw keuze. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.

Voetenbanken en poefs

69 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren