Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 'Sla uw slag'-actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Voetenbanken zijn ideaal om languit te relaxen. Met een voetenbank geniet u namelijk van de ultieme relaxpositie! Voetenbanken zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden bij zowel een loungeset als een tuinset.

Voordelen voetenbank

Een voetenbank heeft veel voordelen. Zo kunt u een voetenbank gebruiken om uw voeten op te laten rusten, maar een voetenbank kan ook functioneren als extra zitplaats wanneer u bezoek heeft. Ook kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo vallen onze voetenbanken makkelijk te combineren met verschillende sets.

  • Eenvoudig te combineren 
  • Ultiem relaxen
  • Ruim aanbod kleuren en materialen

Onderhoud voetenbanken

Wanneer u uw voetenbank af en toe schoonmaakt en goed onderhoudt, kunt u er jarenlang plezier van beleven. Voor meer informatie over aluminium voetenbanken onderhouden, teakhouten voetenbanken onderhouden, wicker voetenbanken onderhouden en textileen voetenbanken onderhouden kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s.

Welke voetenbanken en poefs zijn er nog meer?

Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u een groot assortiment voetenbanken en poefs. Bekijk de verschillende soorten voetenbanken direct op de bijbehorende pagina’s.

Voetenbank buiten kopen

Interesse in een voetenbank? Neem dan een kijkje op onze website of kom langs in één van onze winkels. Hier staan onze enthousiaste medewerkers klaar om u te helpen. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Voetenbanken

6 resultaten

Van hoog naar laag sorteren