Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ontdek onze Summer Deals. Kortingen van -20% tot -60%!

Een gezellig vuurtje mag niet ontbreken tijdens het borrelen op een gezellige zomeravond. Onze gaslantaarns zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is er altijd een gaslantaarn die perfect bij u past!

Voordelen gaslantaarns buiten

Met een luxe gaslantaarn profiteert u van verschillende voordelen. Het is een stijlvolle verschijning voor op uw terras. De gaslantaarns branden maar liefst 5 tot 6 uur op één gasbusje, waardoor u de hele avond kunt genieten van een sfeervolle verlichting. Daarnaast zijn de gaslantaarns gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. 

  • Stijlvolle uitstraling
  • Veilige sfeermaker
  • Brandt 5 tot 6 uur op één gasbusje
  • Weerbestendig

Gaslantaarn tuin onderhouden

De gaslantaarns uit onze collectie zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen. Voor meer informatie over het onderhouden van uw gaslantaarn kunt u terecht op onze adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden.

Welke buitenhaarden zijn er nog meer?

Naast gaslantaarns hebben we nog meer soorten gashaarden in onze collectie. Bekijk de verschillende soorten buitenhaarden hieronder op de bijbehorende pagina’s.

Gaslantaarn kopen

Gaslantaarn kopen? Dit kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Wilt u de gaslantaarn liever eerst in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over gaslantaarns voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Gaslantaarns

4 resultaten

Van hoog naar laag sorteren