Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vuurschalen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gezellig, romantisch of lekker warm buiten zitten doet u met een vuurschaal in uw tuin.

Voordelen vuurschalen

Met een vuurschaal profiteert u van verschillende voordelen. Onze vuurtafels hebben een moderne look en zijn lekker compact. Daarnaast zijn de vuurschalen gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. 

  • Sfeervolle uitstraling
  • Lekker compact
  • Weerbestendig

Vuurschaal onderhouden

De vuurschalen uit onze collectie erg onderhoudsvriendelijk. Voor meer informatie over het onderhouden van uw vuurschaal kunt u terecht op onze adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden.

Welke buitenhaarden zijn er nog meer?

Naast vuurschalen hebben we nog meer soorten buitenhaarden in onze collectie. Bekijk de verschillende soorten buitenhaarden hieronder op de bijbehorende pagina’s.

Vuurschaal kopen

Vuurschaal kopen? Dit kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Wilt u de vuurschaal liever eerst in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over vuurschalen voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.