Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Winkel overzicht

Kom gezellig langs in de winkel!

Wilt u inspiratie opdoen, proefzitten of een mooie lounge- of tuinset uitzoeken voor uw tuin? U bent van harte welkom in een van onze 28 winkels. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Bezoek onze 'tuinmeubelwinkel' pagina en bekijk welke winkel er bij u in de buurt is. Ook zitten onze online verkoopspecialisten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Daar helpen we u ook heel graag verder. 

U bent van harte welkom in een van onze 27 winkels. U kunt bij ons langskomen zonder een afspraak te maken. Wilt u inspiratie komen opdoen, proefzitten of uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset? Dan bent u van harte welkom in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons veilig en comfortabel winkelen: de showrooms zijn ruim opgezet en afstand houden is altijd mogelijk. Toch liever niet naar de winkel? Ook dan kunnen wij u zeker helpen met het geven van een goed advies. Onze verkoopspecialisten zitten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Bezoek één van onze winkels

Onze winkels in België zijn allemaal open. Gelukkig zijn de BuitenHof winkels low traffic winkels. U treft bij ons geen grote aantallen bezoekers aan. Bovendien zijn de winkels heel ruim opgezet. Afstand bewaren is altijd mogelijk. Wij kunnen daardoor de veiligheid van u en onze medewerkers waarborgen. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven. Wanneer u toch liever niet naar de winkel komt maar thuis shopt geen nood. Onze verkoopspecialisten zitten 7/7 klaar aan de telefoon, mail, chat of Whatsapp om u verder te helpen.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst met het ontsmettingsmiddel dat bij de ingang staat
  • Wanneer u klachten heeft vragen wij u de winkel op een ander tijdstip te bezoeken of contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een goed advies.