Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Winkel overzicht

Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel

Wij verwelkomen u heel graag op afspraak in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Wilt u de winkel komen bezoeken? Maak dan nu uw afspraak. Zo kunt u uw tuin helemaal klaar maken voor de zomer. Dat wordt optimaal genieten in uw eigen tuin! Liever niet naar de winkel? Ook dan kunnen wij u zeker helpen met het geven van een goed advies. Onze verkoopspecialisten zitten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Bezoek één van onze winkels

Onze winkels in België zijn allemaal open. Gelukkig zijn de BuitenHof winkels low traffic winkels. U treft bij ons geen grote aantallen bezoekers aan. Bovendien zijn de winkels heel ruim opgezet. Afstand bewaren is altijd mogelijk. Wij kunnen daardoor de veiligheid van u en onze medewerkers waarborgen. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven. Wanneer u toch liever niet naar de winkel komt maar thuis shopt geen nood. Onze verkoopspecialisten zitten 7/7 klaar aan de telefoon, mail, chat of Whatsapp om u verder te helpen.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst met het ontsmettingsmiddel dat bij de ingang staat
  • Wanneer u klachten heeft vragen wij u de winkel op een ander tijdstip te bezoeken of contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een goed advies.
92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 17148 beoordelingen