Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Kalmthout

buitenhof-tuinmeubelen-kalmthout
Kalmthout
Brasschaatsteenweg 320 2920 Kalmthout België Route
Openingstijden
  • Maandag 10:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 10:00 - 18:00 uur
  • Donderdag 10:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
  • Zondag 11:00 - 18:00 uur

Let op: vanaf maandag 3 april 2023 starten de nutswerken op het kruispunt vlakbij BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout. De ingrepen zullen ongeveer drie maanden duren en hebben een grote impact op de verkeerssituatie. Tot begin juni geldt eenrichtingsverkeer op de Bredabaan komende van Wuustwezel richting Brasschaat. Het verkeer richting Wuustwezel wordt omgeleid via de E19. De Essensteenweg blijft wel open. Gedurende de maand juni is het kruispunt van de Essensteenweg helemaal afgesloten en kan er niemand langs deze kant naar de winkel komen. Verkeer van en naar Kalmthout/ Essen volgt een omleiding via de Kalmthoutsesteenweg (N111) en de Bredabaan.Kom gezellig langs in onze winkel!

Wilt u inspiratie komen opdoen, proefzitten of uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset? Dan bent u van harte welkom in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar in de winkel. Ook staan onze online verkoopspecialisten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten of WhatsAppen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Openingstijden speciale (feest)dagen

Al onze Belgische winkels zijn geopend op Nationale feestdag en O.L.V. Hemelvaart. Kom dus gezellig langs in één van onze ruime toonzalen en maak uw tuin helemaal klaar voor de lente en zomer.

Nationale feestdag: 10.00 – 18.00
O.L.V. Hemelvaart: 10.00 – 18.00


Tuinmeubelen kopen Kalmthout

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout?

  • Centraal gelegen net boven Antwerpen
  • Zeer ruime toonzaal van 3.500m²
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout is centraal gelegen, net boven Antwerpen (B). Met een totaal vloeroppervlak van maar liefst 3.500 m², is BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout onze grootste Belgische winkel. Hier staan onze enthousiaste tuinmeubelspecialisten voor u klaar om u door de mooie toonzaal vol luxe tuinmeubelen te leiden. En dat natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie! In onze tuinmeubel winkel vindt u een ruim assortiment aan: loungesets, tuinsets, barsets, ligbedden, relaxstoelen, vuurtafels, parasols, overkappingen en tuinaccessoires. Dankzij onze mix & match collectie kiest u zelf uw opstelling, kleuren en materialen. Bij BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Wij verwelkomen u graag snel!

buitenhof-tuinmeubelen-logo

Ga zitten en geniet!

Dat is BuitenHof Tuinmeubelen kalmthout


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout