Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Roeselare

buitenhof-tuinmeubelen-roeselare
Roeselare
Koning Leopold III-laan 1 8800 Roeselare België Route
Openingstijden
 • Maandag 10:00 - 18:00 uur
 • Dinsdag gesloten
 • Woensdag 10:00 - 18:00 uur
 • Donderdag 10:00 - 18:00 uur
 • Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
 • Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
 • Zondag 11:00 - 18:00 uur

Bereikbaarheid van de winkel

Door wegenwerken is onze winkel niet altijd even vlot bereikbaar.

 • Komt u van centrum Roeselare of via de Westlaan? Dan komt u best via de Gitsestraat – Robaardstraat – Rolaruisweg – Brugsesteenweg.
 • Komt u van regio Ardooie – Beveren? Dan komt u best via de R32 – Brugsesteenweg. Of u volgt de omleiding Koning Leopold III-laan – Rotsestraat – Brugsesteenweg
 • Komt u van regio Torhout? Dan kunt u de Brugsesteenweg volgen tot aan onze winkel.


MAAK NU UW AFSPRAAK VOOR EEN BEZOEK AAN DE WINKEL

Wij verwelkomen u heel graag op afspraak in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om inspiratie op te doen of om gewoon even rond te kijken. Wilt u de winkel komen bezoeken? Maak dan nu uw vrijblijvende afspraak. Zo kunt u uw tuin helemaal klaar maken voor het voorjaar. Dat wordt optimaal genieten in uw eigen tuin!
Veilig winkelen in alle Belgische BuitenHof winkels

Als tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren.

We zorgen ervoor dat er extra vaak schoongemaakt wordt. We desinfecteren pinapparaten en deurklinken. Onze medewerkers volgen alle adviezen serieus op. Zij houden afstand en zorgen voor een goede hygiëne. Wanneer een medewerker lichte klachten of een ziek gezinslid heeft, dan komt hij niet werken. Wij vragen van u hetzelfde. Bent u niet lekker, stel uw bezoek dan uit.

We verwelkomen u heel graag in een van onze winkels. Met alle genomen maatregelen kunt u veilig en zorgeloos langskomen.


Tuinmeubelen kopen Roeselare

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Roeselare?

 • Goed bereikbaar
 • Ruime toonzaal
 • Parkeergelegenheid aanwezig

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

Onze tuinmeubelwinkel in Roeselare is gevestigd aan de Koning Leopold III laan 1, bij de rotonde aan de Brugsesteenweg. In de ruime toonzaal vindt u onze collectie tuinmeubelen overzichtelijk uitgestald. De collectie bestaat uit design tuinmeubelen: loungesets, diningsets, parasols, relaxstoelen en nog veel meer. Onze tuinmeubelspecialisten adviseren u graag over welk product het best bij u en uw tuin past. Dit vanzelfsprekend onder het genot van een tas koffie. U bent van harte welkom in onze tuinmeubelwinkel in Roeselare.


"Wieder moakn joenen nof skwoane"

BuitenHof Tuinmeubelen Roeselare


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Roeselare

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 17148 beoordelingen