Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Spijkenisse

buitenhof-tuinmeubelen-spijkenisse
Spijkenisse
Lucebertstraat 36 3202 SW Spijkenisse Nederland Route
Openingstijden
  • Maandag 09:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 09:00 - 18:00 uur
  • Donderdag 09:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
  • Zondag 09:00 - 17:00 uur


Maak nu uw afspraak voor een bezoek aan de winkel

Wij verwelkomen u heel graag na 2 maart op afspraak in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Wilt u de winkel komen bezoeken na 2 maart? Maak dan nu alvast uw afspraak. Zo kunt u uw tuin helemaal klaar maken voor de zomer. Dat wordt optimaal genieten in uw eigen tuin!

Persoonlijk en vrijblijvend advies op maat

Op dit moment zijn alle Nederlandse winkels helaas tot en met 2 maart gesloten. Onze Belgische winkels zijn wel gewoon geopend. Natuurlijk kunt u ook online uw bestelling plaatsen of u laten adviseren. Onze verkoopspecialisten zitten nu 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen en u kunt uw bestelling online plaatsen. Wij komen deze graag bij u thuis bezorgen, en in veel gevallen is dat al binnen een week. Neem contact op met onze afdeling verkoop. Wij helpen u heel graag verder.

Daarnaast kunnen wij u helpen met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of bij u thuis langskomen voor een persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u graag verder.


Tuinmeubelen kopen Spijkenisse

Waarom BuitenHof Tuinmeubelen Spijkenisse?

  • Op de woonboulevard Spijkenisse
  • Ruime showroom van 1.200m²
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid

BuitenHof Tuinmeubelen winkels in de buurt:

BuitenHof Tuinmeubelen Spijkenisse is gevestigd op de Woonboulevard Spijkenisse. Ons enthousiaste verkoopteam staat in Spijkenisse klaar om u onder het genot van een kopje koffie de luxe tuinmeubelcollectie te tonen. De collectie staat tentoongesteld in een overzichtelijke showroom van 1200 m². Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig bij BuitenHof Tuinmeubelen Spijkenisse. We verwelkomen u graag snel in onze winkel!


Op de Woonboulevard van Spijkenisse, mag u Buitenhof Tuinmeubelen niet missen!

BuitenHof Tuinmeubelen Spijkenisse


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Spijkenisse

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen