Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Dé B3 Pluim is voor ons!

Winnaar van de  B3Pluim Award | BuitenHof Tuinmeubelen

Het is Feest! En dat het feest is, heeft natuurlijk een bijzondere reden. Op 18 juni zijn wij, BuitenHof Tuinmeubelen, uitgeroepen als winnaar van de B3 Pluim Award. Deze award geeft ons de erkenning dat wij een speciale prestatie hebben geleverd in tuinmeubelland. Natuurlijk zijn we niet zomaar gekozen door de jury. De deskundige vakjury moest kiezen tussen Fonq, Karwei en BuitenHof Tuinmeubelen. Waarom wij als winnaar uit de bus kwamen, leest u hieronder. 

Grootste tuinmeubelbedrijf

BuitenHof Tuinmeubelen heeft 7 winkels in België en 12 in Nederland. Dit is een flinke groei geweest de afgelopen jaren en hierdoor zijn wij het grootste tuinmeubelbedrijf.

Consistente winkel routing en onderscheidende collectie

Iets wat de jury erg aansprak was onze collectie. Dit is iets waarin we ons onderscheiden in vergelijking met de andere. Daarnaast speelde de uitstraling, inrichting en routing een belangrijke rol.

Inspirerend op social media

We zijn actief op  Pinterest, Instagram en Facebook. Op deze sociale media plaatsen we verschillende berichten, waarmee we u graag willen bereiken. Dit vond de jury erg inspirerend. 

Dank naar u!

We zijn zeer vereerd dat we de B3 Pluim Award hebben gewonnen! Daarom willen we al onze klanten bedanken voor alle feedback en vertrouwen. U heeft mede deze groei en award mogelijk gemaakt. 

Vestiging in de buurt

Veilig winkelen in alle BuitenHof winkels

Al onze winkels zijn weer geopend! Wij verwelkomen u graag weer in onze ruime showrooms. Ook nemen wij de nodige maatregelen zodat u veilig kunt winkelen. Als tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren.


Zoek uw BuitenHof Tuinmeubelen winkel bij u in de buurt. BuitenHof Tuinmeubelen heeft 22 winkels in Nederland en België, waardoor er altijd een winkel in de buurt gevestigd is. Iedere winkel heeft voldoende gratis parkeergelegenheden. We heten u van harte welkom in één van onze winkels, wij staan voor u klaar! Klik op een locatie voor meer informatie over de winkel.

Lijstweergave

Kaartweergave